maanantai 16. lokakuuta 2017

Pentikin joulu 2017

Ihastelin taas kerran Pentikin kaunista joulukuvastoa. Se löytyy jo Issuu-palvelusta ja joulu on tälläkin kertaa kauniin punainen. Tekstiilit ovat taas mitä kauniimpia ja eiköhän sitä taas jotain pientä kivaa kotiin löydy!


Tämän joulun uutuus on kaunis Tulppaani. Tulppaania saa sekä tekstiileinä että myös taidekeramiikkana. Tarjolla on myös ihana vanerinen tarjoitin, joita minulla onkin eri kuosilla jo pari, joten houtuksesta huolimatta, en voi siihen langeta. Tulppaanin on suunnitellut taas kerran Lasse Kovanen ja olen kovin ihastunut hänen tyyliinsä. Nämä ovat vaan niin kauniita!Myös syksyltä tuttua Ruusunmarjaa saa jouluversiona. Ruusunmarjaa on myös saatavana tekstiileinä, mutta myös lasitavarana. Jouluinen keramiikkasarja on tällä kertaa Sydän ja siitä on saatavilla ainakin muki, purkki ja piirakkavuoka. Muutaman vuoden tauon jälkeen olisi kiva saada valikoimiin taas runsaampi erä sesonkikeramiikkaa. Nämä astiamallit kun ovat aina samanlaisia, on todella kiva yhdistellä eri vuosien ja sesonkien astioita. Jos saa toivoa, esim. vaahteranlehdet sopisivat myös mainiosti keramiikkaan!

Muita kivoja uutuuksia oli Hiutale-tekstiilisarja. Ensimmäisissä kuvissa se vaikutti aika haalealle, kun olen itse värien ystävä, mutta myöhemmissä kuvissa kuosi paljastuikin oikein ihanaksi. Pöytäliinassa kuvio tuleekin oikein kunnolla esille! Muuten joulu onkin täynnä taas kerran oikein ihania kynttilöitä. Näissä on vain se ongelma, että eihän näitä raaski mitenkään polttaa!


Nyt sitten vaan odottelemaan joulua sekä tietysti syksyn tuotteiden alennusmyyntejä! Ihania lahjatuotteita on siis luvassa koteihin ja toivottavasti itsellenikin!


Kaikki kuvat: Pentik

Koko kuvasto luettavissa osoitteessa: https://issuu.com/pentik/docs/pentik_joulu_2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti