perjantai 10. maaliskuuta 2017

Novitan kevätnumero

Kevättalvi on mennyt niin vauhdilla, että kohta tulee jo Novitan kesänumerokin. Kevätnumeron tietysti kävin tarkaan läpi jo sen ilmestyessä, mutta maaliskuussa ollaan jo melkein huomaamatta ennen kuin ehdin lehdestä kirjoitella. Paljon oli taas mukana erilaisia ohjeita keväisissä väreissä ja jotain pientä voi vielä päätyä tehtävälistallekin!

Vasta näistä lehden kuvista oikein innostuin 7 Veljestä -langan uudesta väristä Ruispuuro. Myöhemmin olen katsellut sitä kaupassa ja se vaikutti oikein kivalta pehmeältä väriltä. Eikä hassumpia ole myöskään muut ruskeat värit kuten näissä ohjeissa käytetyissä Nordic Woolissa ja Alpacassa. Neulemekot erityisesti olivat oikein kivan näköisiä ja kiva olisi sellainenkin tehdä, jos vaan onnistuisi saamaan aikaiseksi tismalleen oikean koon.

Uudesta ihanasta oranssista Taika-langasta oli myös kivan näköisiä ohjeita. Lankahan on juuri niin ihana kuin kuvitella voi ja todella kauniilta se näytti myös mm. tytön villatakissa. Lehdessä oli myös ihania pitsisiä lapasia ja sukkia. Näyttävät todellakin ihanilta, mutta minusta ei varmaan olisi tekijäksi, koska tykkään samalla katsella telkkaria ja en millään jaksaisi joka kerroksella tarkistaa ohjetta...


Sukkaohjeita oli myös muutenkin oikein mukavasti. Suomineulesukkia oli hieno katsaus ja nyt on jo myynnissä 7 Veljestä Suomiraitakin, jolla teeman parissa voi jatkaa enemmänkin. Kauniiden kirjoneulesukkien lisäksi tarjolla oli myös perinteisempiä sekä netissä kevätennakkona ilmestyneet 7 Veljestä Aurora-sukat, joihin olen kovin ihastunut. Niissä oleviin pitsipalmikoihin saattaisi jopa minun kärsivällisyyteni riittää.

Sisustusneuleissa oli mukana pääsiäistä sekä aivan ihastuttava Nordic Wool -torkkupeitto. Olen nyt aika tavalla vilttejä neulonut, mutta nämä villaiset ovat aivan parhaita ja kai sitä aina voisi olla yhdelle tilaa; etenkin jos langat olisivat valmiiksi varastossa. Yritän vähentää lankaostoksiani reilusti, kunnes tietysti näen jossain oikein houkuttelevan tarjouksen...

Kesänumero onkin vuorossa sitten jo muutaman viikon päästä. Mukana on varmasti puuvillalankoja pitseineen, mutta viime vuosina on ollut paljon muutakin. Moni neuloo villalla kesät talvet ja siitähän villa onkin niin mukava materiaali, kun joustaa sopivasti vuodenajan ja lämpötilojen mukaan. Ihana niitä pitsejä on kuitenkin aina katsella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti