sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Rusty Cage

Tässä sukat nimeltään Rusty Cage. Idea näistä sukista on kytenyt pidempään ja lopulta toteutui kun täydelliset langat osuivat kohdalle. Nämäkin sukat tein miehelleni, mutta mielessä kytee ajatus pitkistä sukista itselleni; niin ihanat näistä tuli!

Kaapissa on hamstrattuna muutama kerä ihanaa myynnistä poistunutta Novitan Polkan ruoste-lankaa ja olen sitä säästellyt sopivaan neuleeseen; ja sellainen oli tässä. Kaveriksi päätyi Raita-langan ruskea-harmaa, jota käytin edellisissä Rivendell-sukissa. Lankahan ei keränä näytä kovin kummoiselta, mutta neuloessa siitä on paljastunut aivan uusia ulottuvuuksia. Siinä on lisäksi sopivia metallin (harmaata, ei siis sinistä, vaikka kuvissa siltä näyttää) sekä ruosteen sävyjä Polkan ruoste-langan kaveriksi. Raidoitettuna aivan ihana yhdistelmä!Ohjeena oli taas kerästä löytynyt perussukan ohje pidemmällä varrella sekä kerrosrivinousuilla höystettynä eli niillä Rusty Cagen kaltereilla. Kaltereissa sitten vaihteleekin sopivasti se Raita-langan metallin harmaa sekä ruosteisen ruskea. Tykkään sukissa näistä kerrosrivinousuista, sillä ne tekevät sukista mukavan tukevat ja jämäkät; lisäksi niitä on aivan mahtava neuloa. Ja niitä tulee todellakin omiin pitkien sukkien versioon todella paljon!

Nämäkin sukat päätyivät miehelleni synttärilahjaksi paketoituna tapani mukaan soveltuvaan kierrätyspussiin ja kovasti olivat lahjat mieleen. Iän myötä palelu tuntuu lisääntyvän ja siihen kyllä 7 Veljestä on ratkaisu; niistä tulee lämpimät tiiviit sukat ja kerrosrivinousu vielä kruunaa istuvuuden. Siis kuten Rusty Cage; mutta näistä ei tarvitse paeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti