perjantai 21. lokakuuta 2016

Pentikin jouluihanuuksia

Taas on se aika vuodesta, kun ihastellaan Pentikin joulukuvastoa. Tänä vuonna säästyn keramiikkaostoksilta, sillä Joulupuuta minulla jo on. Tekstiilipuoli on kyllä taas sen verran ihanaa, että jotain hankintoja joutuu kyllä varmasti tekemään!
Omenapuu tekee taas paluun muistaakseni jo kolmatta kertaa. Punainen Omenapuu on kyllä todella kaunis, mutta voisihan sitä täydentää uusilla osilla. Omenapuu-sarjassa on myös taas kauniita keittiötekstiilejä ja uusia tekstiilisarjoja tulee joulumarkkinoille peräti neljä: Aatto, Amaryllis, Loiste ja Varpu. Amaryllis on taas viimevuotisen Jouluruusun tapaan aivan luvattoman kaunis kuosi.


Jouluvalikoiman tuotteita näytti olevan jo myymälöissäkin ja tarkoituksena on viikonloppuna käydä niitä katsomassa vähän tarkemmin. Amarylliksen lisäksi tykkäsin todella paljon punaisesta Varpu-kuosista, jossa näytti olevan mm. todella kauniita patahanskoja ja tyynynpäällisiä. Varpua on myös harmaana, mutta kun tuo punainen on minun juttuni. Harmaa Loistekin on kaunis (mutta kun se on harmaa... toisaalta esim. pöytäliinana harmaakin on todella upea) ja klassinen Aatto on perinteistä joulua, mutta kivaltahan sekin näyttää.Mutta on tuo Amaryllis vaan kaunis! Lähinnä nyt pöytäliinaa ja tyynynpäällisiä ajattelin omalle toivelistalle. Sekä puna- että valkopohjainen kuosi on kaunis, joten vaikeuksia valinnassa on varmaan luvassa. Tarjolla on myös erittäin kaunis tarjotin, mutta niitä en voi hankkia enää kyllä yhtään enempää. Myös Pentik Studion keramiikkapuolelta sarjaa saa muutaman osan. Näin kauniita kankaita ei saisi edes olla! Valikoimassa on myös ihania kransseja, jotka ovat esim. aivan ihania joululahjoja.


Tänä vuonna ei Pentikin ihania kynttelikköjä tainut perinteistä Poroa lukuun ottamatta olla luvassa ollenkaan. Tekstiilipuoli on siis taas aivan ihana tänäkin vuonna ja Omenapuu on yhtä lailla kaunis. Ei auta, kyllä näitä on heti käytävä myymälässä tarkemmin ihastelemassa!Kaikki kuvat: Pentik

2 kommenttia:

  1. Kaunista tuo amaryllis. Pentikiltä löytyy kaikkea kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja näyttivät kaupassa vielä kauniimmilta kuin kuvissa!

      Poista