keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Samettinen Bemz

Tilasin Bemzistä vähän aikaa sitten taas vähän näytekankaita. Samettiset päälliset kiinnostavat sen verran kovasti, että ovat kyllä ehdottomasti harkinnassa. Bemzistä voi tilata aina viisi näytepalaa kerrallaan ilmaiseksi ja olihan nämä nähtävä!


Sametti olikin vielä upeampaa kuin olisin voinut kuvitella. Tuntu on kyllä sametin, mutta hyvällä tavalla huonekaluun sopiva. Itse asiassa tuntu on aika samanlainen kuin meidän uudessa sohvassa (jota ei uskalleta vieläkään biigelin vuoksi turvallisuussyistä käyttää ilman Ektorpin päällisiä) ja totta puhuen punainen värikin on erittäin samanlainen. Tilaamani väritilkut olivat Viridian, Espresso, Acorn, Clover ja ihanainen Cranberry. En ihan välttämättä tarvitsisi aivan tällä istumalla uusia päällisiä Ikean Ektorp-nojatuoliin, mutta katsotaan miten tässä käy. Olohuoneen tuolissa on vanhat aika tavalla haalistuneet päälliset, johon voisi tehdä vaihtokaupat työhuoneen fuksianpunaisen kanssa. Samettiin tarttuu ilman muuta koirankarvat ja työhuoneessa se olisi niiltä ehkä paremmin turvassa.


Samettipäällisten ilmoitettiin olevan valikoimissa vain rajoitetun ajan, mikä vähän myös lisää paineita tilaamiseen. Ainakin on odotettava jotain sopivaa tarjousta, joita uutiskirjeen tilaajille säännöllisesti postilaatikkoon kolahtaa. Ektorp-nojatuolin päällinen maksaa 319 euroa, mutta päällisten vaihdolla voi helposti uudistaa koko tuolin; ja voit todellakin valita valikoimista haluamasi värin tai kuvion sekä kangaslaadun. Nojatuolin päälliset muista kankaista ovat siinä noin 160 - 270 euroa, joten sametti ei sinänsä ole erityisen kallista. Mutta aivan erityisen ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti