maanantai 27. marraskuuta 2017

Runsauden pula

Jos joskus on pulaa katsottavista sarjoista, niin nyt tulevana talvena ja keväänä tilanne on aivan päinvastoin. Nyt on kerta kaikkiaan luvassa paljon ja kaikenlaista kivaa!

Credit: hbonordic.com
Aloitetaan vaikka Ylestä. Ihanainen viime talven iloni, Poldark, jatkuu taas tammikuussa. Kolmas kausi alkaa Ylellä 23.1.2018. Tykästyin Poldarkiin kovin ja olen tätä kyllä innolla odottanut! Toinen tervetullut sarja on Victoria, josta alkaa toinen kausi 27.3.2018.

Uutena sarjana Ylellä alkaa Prime Suspect: Tennison (Prime Suspect 1973) 20.1.2018, joka täytyy ehdottomasti katsoa. Alkuperäinen Prime Suspect (Epäilyksen polttopiste) on yksi ehdottomia lempisarjojani ja haluan todella tietää kykeneekö Jane Tennisonin uran alkutaipaleesta kertova sarja tavoittamaan mitään oikean Prime Suspectin tunnelmasta. Muuta kiinnostavaa draamaa Ylellä on mm. Dr Foster, joka alkaa 31.1.2018 sekä Capital 10.1. alkaen. Kovan lain paluusta ei taaskaan ole tietoakaan, mutta onnekseni huomasin, että Viaplayllä on Erikoisyksikköä katsottavissa useampi kausi viime vuosilta. Ajattelin ryhtyä Viaplayn tilaajaksi ja katsoa ne sieltä, kun Yle ei niitä saa lähetettyä. Hyvä, että joku palvelu on sentään sarjan löytänyt!Sitten sitä sarjaruuhkaa... Tämän viikon torstaina 30.11.2017 jatkuu HBO Nordicilla taas upea Vikings. Ensin saadaan kymmenen jaksoa ja sitten taas ensi vuoden puolella loput kymmenen. Kyllä tätä on taas odotettu!History Channelin toinen sarja Vikingsin lisäksi on uutuus keskiajalle sijoittuva Knightfall, joka alkaa 7.12.2017. Ensimmäisellä kaudella on kymmenen osaa ja sarja kertoo temppeliritareista. Mielenkiinnolla odotan millainen sarja on luvassa; toivottavasti se on yhtä hieno kuin Vikings! Myös kolmiosainen minisarja Gunpowder (19.12.) kiinnostaa. BBC Onen Gunpowder sijoittuu 1600-luvulle ja kertoo tapahtumista, jotka johtivat Guy Fawkes -päivän syntyyn.

Credit: hbonordic.com
Credit: hbonordic.comDivorce palaa HBO Nordicille 15.1.2018. Tämä Sarah Jessica Parkerin uusi sarja oli oikein hauska ja erittäin onnistunut, joten olen erittäin tyytyväinen, että se sai jatkoa. Myös The Affairin pitäisi jatkua, mutta vielä on sen jatkumisajankohta vahvistamatta, samoin kuin Taboon ja Boschin paluut. Sen sijaan huikea The Handmaids Tale jatkuu huhtikuussa ja todella, todella odotan tätä uutta kautta!

Credit: hbonordic.comNetflixillä jatkuu 8.12.2017 ihanainen The Crown toisen kauden kera ja aion siitä taas nauttia joululomalla. Olen äskettäin aloittanut Stranger Thingsin ensimmäisen kauden ja siitähän tuli toinen kausi äskettäin saataville. Netflixiltä löysin myös Peaky Blindersin kolmannen kauden ja sen jälkeen oli pakko kerrata kakkoskausikin. Neljäs on jo meneillään ja Yhdysvalloissa Peaky Blinders tulee tulee Netflixiin 21.12.2017; toivotaan, että näin tapahtuu myös maailmanlaajuisesti. On se niin hyvä!Ainakin etukäteen ihan mielenkiintoista hömppäosastoakin on taas pitkästä aikaa luvassa, kun MTV3:lla alkaa Kotoisa, Kenen kotona? sekä Remonttipiiskuri. Kotoisassa on perinteiseen tapaan luvassa muutoskohteita, Remonttipiiskurissa remontoidaan kesken jääneitä hommia ja Kenen kotona? -ohjelmassa taas arvuutellaan kenen kodissa vieraillaan. Nähtäväksi jää, miten ohjelmat toimivat, mutta mukavaa, että näitä tällaisia life-style ohjelmia tulee taas. Sen sijaan Nelosen tuleva ohjelmatarjonta hämmentää. Nelonen, jolla oli yksi Suomen parhaista sarjatarjonnoista, on täysin pudonnut kelkasta. Pelkkää tusinatositv:tä eikä yhtä ainutta millään tavoin mielenkiintoista ohjelmaa luvassa. Käsittämätöntä, miten korkealta voi vajota näin alas. Ehkä niitä hyviä sarjoja, ohjelmia tai ohjelmaideoita ei vaan riitä kaikille. Tai sitten jotkut osaavat vain tehdä parempia valintoja, kun onneksi näitä hyviä sarjoja muilla kanavilla piisaa! Kerta kaikkiaan mukava talvi ja kevät luvassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti