lauantai 19. elokuuta 2017

Novita syysnumero

Heinäkuussa loman lopuksi ilmestyi Novitan syysnumero. Se on yleensä lehdistä parasta ja tykkäsin kyllä tästäkin numerosta. Värit olivat kivoja ja kiinnostavia ohjeitakin oli sopivasti; ei liikaa eikä liian vähän.

Lehden hygge-osuus oli todella kaunis. Tunnelmallisissa kuvissa oli erittäin kauniita neuleita ja neulepintoja. Jotkut kuvat olivat kyllä ehkä vähän liian tummia neulepinnan hahmottamiseen, mutta saihan niistä toki riittävästi selvää. Vielä näin elokuun puolivälissä ollaan niin kesässä kiinni, että hygge ei ole vielä henkisesti aivan lähellä, mutta kyllähän se jo nurkan takana vaanii. Eikä sillä, villasukkia tarvitsee meillä kotona kesät ja talvet...


Parasta lehdessä oli juuri tuo runsas valikoima sukkia sekä ihanat koukutut tyynynpäälliset. Taas alkaa jo ihan kaipailla uutta villasukkanumeroakin, mutta onneksi uudessa lehdessä oli monta kivaa mallia kuten mm. sydänystäväsukat. Sukissa oli käytetty ihanaa 7 Veljestä petroolia, joka on aivan ihana uutuusväri. Innostuin myös koukutuista tyynynpäällisistä, joten seuraavaksi hankinnassa lienee tunisialainen koukku.

En ole poncho-ihmisiä, mutta ainakin siinä tulee esille ihanainen Duo-langan uutuusväri marjamehu. Siitä langasta on tehtävä kyllä jotain aivan erityistä! Myös Venla-langasta tehty tunika vaikutti ihanalle, mutta lankaa täytyisi soveltaa joihinkin olemassa oleviin varastolankoihin. Venla on vaan kovin ohutta lankaa, että sellaista ei minulta taida löytyä. Yritänkin siis keskittyä 7 Veljekseen ja Nalleen sekä niihin soveltuviin ohjeisiin.

Sukkpuolelta sopivia malleja onneksi löytyy kuten mm. syysretkisukat ihanasta 7 Veljestä Multiraidasta. Mallikin on oikein kiva ja nämä jo aloitinkin Suomivillasta. Seuraavaksi kokeilen kyllä multiraitaa ja varmaan vielä jotain yksiväristä. Toisen valmiin sukan perusteella malli toimii ja sukasta tuli oikein hyvä ja napakka!


Talvinumerossa on luvassa lisää sukkia ja kauniita syksyvalikoiman värejä! Muutamat sukat tässä ehtii neuloa lokakuuhun mennessä ja kohtahan tuo lokakuu on. Tarkkaa ilmestymispäivää ei ilmoitettu, mutta eiköhän se kohta selviä! Lokakuuta odotellessa ehtii vielä nauttia kesästä ja alkusyksyn säistä.


2 kommenttia: