torstai 22. kesäkuuta 2017

Novitan ihana syksy

Tykästyin kovasti tähän uuteen Novitan syksyn lankakarttaan. Paljon on tulossa ihanaa luumua ja muita kauniita syysvärejä. Paljon lankoja tietysti poistuu taas, mutta täytyyhän sitä uusille tehdä tilaa! Täytyy analysoida myöhemmin tarkemmin poistuvat värit ja hamstrata niistä parhaat lankavarastoon, jos niitä ei ole vielä ehtinyt tähän mennessä hankkia.


7 Veljestä -lankaan on tulossa ihanat uudet värit luumu ja petrooli. Ainakin turkoosi tekee niille tilaa, mutta todella kauniilta näyttää valikoima muuten. Polaris-lanka menee aika tavalla ilmeisesti uusiksi ja näistä on kiva keristä nähdä millaisia värejä niissä oikein onkaan. Ainakin nuotio ja hehku vaikuttavat erityisen kiinnostavilta! Raita-lanka supistuu aika tavalla, mutta uutuutena tulee jo myynnissä oleva Naisten Pankki -lanka. Raitaa korvannee uusi Multiraita-lanka, jossa siinäkin on oikein kivoja vaihtoehtoja kuten taidemaalari ja merimies. Aurora-lanka näyttää säilyvän täysin ennallaan. Nalle-lankaan on tulossa ihanainen punaluumu ja Taika-lankaan kaunis metsämarjat. Gardeniin on myös tulossa uutuutena Naava. Garden on ollut omaan makuuni vähän turhan kirjava, mutta Nalle-langat ilman valkoista ovat todella olleet mieleeni! Ohuempaan Venla Nature -sukkalankaan vaihtuu koko setti uusiin lintuväreihin. Isoveli-lankaan tulee myös ihana kettu.Nordic Wooliin tulee uutena kanerva ja kaunis tumma rubiini. Nordic Woolin värit uudistuvat muutenkin aika tavalla ja uusia ovat myös toffee, sahrami, vesi, petrooli, sammal sekä granaattiomena. Nordic Wool Flow -lankaan näyttää tulevan myös kaunis maustepaprika. Alpaca Wooliin tulee myös tuo kettu sekä lisäksi nutria ja jäkälä. Joki-langan värivalikoima supistuu aika tavalla, mutta jäljelle jää kuitenkin vielä viisi väriä.


Vielä jäi viimeiselle sivullekin ihana yllätys, kun Duo-lanka tekee taas syksyksi paluun ja siinä on tarjolla uusi kaunotar marjamehu. Sitä tulee kyllä varmasti ostettua. Toinen uusi väri on ukkospilvi, joka sekin vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Uusia lankoja kokonaan ovat Elegia ja Pilvi. Niiden suhteen on odoteltava lehteä ja sen ohjeita ideoineen mihin kaikkeen ne voivat taipua.Nyt sitten odotellaan, että langat ilmestyvät kauppoihin, jotta niitä pääsee taas kohta hypistelemään. Alennusmyynteihin jäänee joitakin tärppejä, kuten Polariksen vanhat sävyt ja kaikkien turkoosin sekä sateenkaaren ystävien kannattaa olla hereillä ja tehdä hamstrauksensa nyt! Mutta kaunis syksy on luvassa, tykkään!Koko lankakartta on nähtävissä Novitan sivuilla. Ja siellä ne langat ovat nyt jo myös myynnissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti