sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Röyhelöitä ja huiveja

Tarkoitus oli tässä toukokuussa tehdä itselle kevääksi röyhelöhuivi, mutta projekti vähän viivästyi, kun se ei enää ollutkaan lämpimien säiden vuoksi ajankohtainen. Joka tapauksessa huivi on kyllä tulossa, koska neulojaan iski vastustamaton himo oranssiin röyhelankaan. Onneksi siihen tarpeeseen löytyi tämä Sashay Tango!

Täysin oranssia röyhelölankaa ei löytynyt Red Heartiltakaan, mutta Tangossa on kyllä muuten kaikki värit kohdallaan. Eikä tuo alla oleva Mambokaan hassumpi ole! Röyhelöhuiviin löytyy paljon ohjeita sekä Novitalta että Red Heartilta ja ehdin niihinkin jo tässä tutustua. Nyt vaan pitäisi valita haluanko neuloa huivin vai virkata! Huiviohjeisiin löytyy onneksi hyviä videoita molempiin vaihtoehtoihin sekä vaihtoehtoisiin tekniikoihin

Sekä virkkaaminen että neulominen vaikuttavat molemmat mielenkiintoisilta. En kuitenkaan voi olla ihmettelemättä kuinka vaikeasti nämä amerikkalaiset voivat neuloa! Neulominenhan olisi paljon helpompaa, jos lanka ei tulisi väärältä puolelta ja sitä ei tarvitsisi joka kertaa manuaalisesti sieltä puikolle nostaa. En varmasti ole ainoa, josta näin tuntuu ja onneksi on olemassa myös suomalainen versio huivin neulomiseen. Ja johan näyttää helpommalta! Sentään jenkkityylisessä virkkaamisessa lanka tulee oikeasta suunnasta.Ja nyt sitten vaan tuumasta toimeen! Ei tuo varmaan hirveän nopeaa hommaa ole, mutta röyhelöt ovat vaan niiiin ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti