sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Taikaa ja ruutua

Viime viikonlopun Tukholman tuliaisina raahasin kotiin Iittalan kevään ihanuudet eli Taika-sarjan peltipurkit. Tiesin hankkivani ne heti, kun näin niistä syksyllä ennakkokuvan ja Club One -tarjous oli siihen oiva tekosyy! Näitä voisi hankkia enemmänkin, mutta laivalta niitä on hankala kotiin kantaa, että eivät vaan kolhiinnu ja naarmutu. Nämä saapuivat kotiin kyllä ehjinä!

Iittalan valikoimiin on tullut muitakin vastaavia purkkeja, kuten Origoa ja Tanssi-sarjaa, jotka nekin ovat todella mukavan näköisiä. Nämä Taika-sarjan purkit ovat kuitenkin ehdottomat ykköset. Ne olivatkin yllättävän suuria, jota en ainakaan kuvista päätellen osannut odottaa. Ajattelin näitä sopiviksi joillekin keittiötarvikkeille, mutta jonnekin esillehän ne täytyy laittaa! Avohylly näille peltipurkkikaunokaisille olisi aivan mahtava, mutta suht kompakteissa keittiötiloissa armottoman epäkäytännöllistä noin siivousmielessä!


Muita Tukholman tuliaisia oli ruutukuvioiset tunikat. Päädyin perinteiseen ratkaisuun, kun en osannut päättää ostanko ruskean vai punaisen, niin ostin sitten molemmat. Olen pidempään etsiskellyt ruutukuvioisia mekkoja ja pari sopivaa on löytynytkin, hinta ei vaan ole ollut kohdallaan. Kerrankin löytyi sitten oikeaa väriä ja kuvioita oikein kaksin kappalein. Nämä risteilyt tuntuvat olevan oikein hyviä vaateostospaikkoja; kaikenlaista kivaa tuntuu löytyvän laivalta, mutta myös joskus Tukholmassa onnistaa, kuten nyt. En ole mikään vaatteidensovittelija, mutta kotona peilistä päätellen molemmat osuivat ihan nappiin.


Tällä kertaa en ostanut yhtään karkkia, josta olen todella tyytyväinen. Niillä onkin tapana kertyä kaappeihin, kun niitä ei kuitenkaan voi niin hirveitä määriä syödä. Mozartinkuulatkin hamstraan aina tarjouksesta ja nyt ei sellaista ollut. Niiden kulutus on sentään vakio ja olen aika pitkälti keskittynyt niihin! Viikonloppuaamut alkavat aina parilla sellaisella sekä aamukahvilla; lisänä neule, Downton Abbey ja kotimaiset sisustus- ja puutarhahömpät. Parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti