perjantai 7. joulukuuta 2012

Toista adventtia kohti

Viikko sitten kaivettiin perinteiseen tapaan joulukoristeet esille ensimmäisen adventin kynnyksellä. Koristeita en laita kovinkaan paljon, mutta muutamia kuitenkin.

Oikeaa joulukuusta meillä ei ole kotona koskaan, sillä sellainen on aina jouluna maalla lapsuudenkodissani. Minulla on ollut jo yli 15 vuotta muovinen kuusi ja vaikka en muovisista kasveista muuten välitä ollenkaan, on muovikuusella ehdottomasti paikkansa. Lisäksi olen viime vuosina ikävikseni huomannut, että taidan olla kuuselle allerginen, kun se tuodaan sisätiloihin. Kuusen alla meillä on pojalle tekemäni joulukalenteri, jonka olen täyttänyt legoilla. Legon valmis kalenteri ei ole juuri sen kalliimpi, mutta onhan tuo itse tekemä aika paljon hienompi ja lisäksi sen voi täyttää millä tahansa toivotuilla legoilla. Tällä kertaa meidän kalenterin luukuista löytyy Lord of the Rings ja Shelob.

Olen nyt ensimmäistä kertaa myös jouluruusun omistaja. Sain jouluruusun ystävältäni ja se kasvi on kyllä todella kaunis. Hento ja jotenkin talvinen; talvikuukausiin todella sopiva.

Adventtikynttilät toin tänä vuonna parvekkeelta sisätiloihin keittiöön. Niissäkin pidän varsin yksinkertaisesta tyylistä.

Ja tulihan sitä luntakin siitä pitäville. Itse en niin välitä, mutta minkäs teet. Siinä sitä taas on ja pysyy; aina huhtikuuhun saakka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti