lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulukuun iloja

Joulu alkaa olla jo ovella ja joululomakin on alkanut. Tänä vuonna joulunpyhät osuvatkin aivan upeasti niin, että ennen aattoa on vapaapäiviä ja aikaa fiilistellä joulua. Tänä vuonna joulukuu meni aika lailla työkiireissä, joten nyt alkaneesta lomasta ja ihanasta juhlakaudesta nautin kyllä sitäkin enemmän. Ja nythän se kevätkin on alkanut; päivä on minuutin pidempi kuin eilen!


Joskus käy flaksi; pojan joulusukasta löytyi taannoin popcorn-kulho täynnä kaikkea ihanaa. Tai maassa kulho oikeasti oli. Ja ihan rehellisesti voin todeta, että kulhon sisältö on edelleen tallessa aivan kokonaisuudessaan.


Todella suurena kuohuviinin ystävänä voin todeta, että kuohuviini tekee kaikesta juhlan. Tällä kertaa juhlan aihe oli kyllä suuri - Suomen 95-vuotisitsenäisyyspäivä. Mutta suosittelen kaikille omaa tapaani pitää aina yhtä kuohuviinipulloa kylmässä; koskaan ei tiedä milloin seuraava juhlahetki odottaa.Nyt sen sijaan on hetki aloittaa joulunvietto suosikkijoululaulujeni parissa. Olen aivan heikkona Phil Spectorin tuottamaan musiikkiin; siis voiko oikeasti olla mitään sen ihanampaa kuin esim. tämä Tina Turnerin versio River Deep Mountain High:sta?. Haaveilin vuosikausia Back to Mono -kokoelmasta, jonka viimeinen levy on omistettu kokonaan joulumusiikille (Phil Spector & Motown kuulostaa aina joululle!). Tämä A Christmas Gift For You From Phil Spector on kuunneltavissa mm. Spotifyssa.

Ehdottomasti aivan kaikista maailman joululauluista rakkain joululauluni on Darlene Loven Winter Wonderland. Tämä on niiiiin mun biisi:
Hyvää joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti