sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Pentikin syksyä

Pikkuhiljaa syksy alkaa näkyä kaupoissa, vaikka kesä tietysti on tällä hetkellä parhaimmillaan. Pentikin syksyn ihanainen kuvastokin oli ilmestynyt Issuu-palveluun ja tälläkin kertaa on luvassa on taas paljon kaikenlaista kaunista. Voin huokaista helpotuksesta; tällä kertaa en joudu ostamaan astioita enkä pöytäliinoja vaan pakko-ostokseksi päätyy jokin kaunis kranssi. Katsotaan kuitenkin vuoden loppuun asti tilanne, sillä joulun kuvasto saattaa taas tarjota jonkin pakollisen pöytäliinan...


Kauniita kankaita on toki luvassa kuten Kangasmetsä ja Haapa. Molempia on tarjolla mm. pöytäliinoina sekä tyynynpäällisinä. Tekstiilituotteita on nykyisin muutenkin paljon, sillä tarjolla on kaikenlaista ihanaa erilaisista vilteistä pyyhkeisiin ja keittiötekstiileistä lakanoihin. Uutuutena myös Pioni-tekstiilisarja saa uuden tumman sävyn.


Itse ihastuin tosiaan kransseihin. Tammenterhot ja kävyt ovat ihan must, joten sellainen kranssi on kyllä hankittava parvekkeelle mitä pikimmiten!


Pentikin studiokeramiikkaan tulee kaunista Haapa-sarjaa, joka ihastuttaa oranssin sävyissä. Kauniita! Ja niin on taas koko Pentikin syksy! Kohtapuolin uusia tuotteita pääsee jo hypistelemään kaupoissakin, ihanaa!


Kaikki kuvat: Pentik

Koko esite on luettavissa osoitteessa: https://issuu.com/pentik/docs/2019_esite_syksy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti