maanantai 12. elokuuta 2019

The Crownista itään

Vihdoin ja viimein saimme The Crownin kolmannelle kaudelle julkaisupäivän. Hänen majesteettinsa palaa Netflixille 17.11.2019. Tauko edellisen kauden välillä venähtikin tuplaksi aiemmasta, mutta ei se mitään, kyllä tätä varmaan kannattikin odottaa. Tavalliseen tapaan voin käyttää joululomani The Crownin parissa.



Myös Peaky Blindersin paluu viidennen kauden merkeissä on vahvistettu. Tommy Shelby ja kumppanit ilmestyvät BBC:lle 25.8.2019 ja tämän jälkeen vähitellen varmasti muillekin kanaville ja palveluille. Suomessa ensimmäinen on varmaankin C More ja Netflix varmaan sitten myöhemmin. Peaky Blindersin on ilmoitettu loppuvan todennäköisesti seitsemännen kauden jälkeen, mutta onneksi tätä on vielä hetki luvassa.



Kovasti odottamani HBO:n Katariina Suuren aloituspäivää ei ole vielä julkaistu, mutta traileri sentään kuitenkin. Yksi suosikkinäyttelijöistäni, Helen Mirren, on trailerin perusteella aika vakuuttava ja minisarja vähintään mielenkiintoinen. Tätä odotan kyllä innolla!



Poldark on sentään jo palannut. Viikko sitten viides ja viimeinen kausi starttasi Ylellä ja valitettavasti Poldarkille joudutaan jättämään hyvästit. Keräilen vähän näitä jaksoja syksyä piristämään, sillä tänä vuonna lomalta paluu töihin on tuntunut erityisen ankealle. Ehkä syynä ovat suhteellisen harmaat päivät ja totuttelu on vain tänä vuonna hankalaa. Onneksi paluuta arkeen voi juhlistaa päivittäin kuitenkin asioilla, joista saa valtavasti iloa. Periodidraama on yksi tällainen ilo!



Hyviä kesäpäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti