perjantai 6. heinäkuuta 2018

Pentikin syksy

Syksyn uutuuksia jo vähitellen alkaa saapua myymälöihin, niin myös Pentikille. Syksyn kaunis kuvasto on julkaistu ja odotettu väriloisto ei taaskaan petä. Syksyn värit ovat ne parhaat!


Omat suosikkini mallistossa ovat Krysanteemi-sarja sekä Floora-sarja. Krysanteemi on perinteinen kausis syyskuosi, joista sekä keltainen että oranssi versio ovat todella kauniita. Ehkä kallistun vielä enemmän oranssin kannalle, mutta kaunis syystekstiilivalikoima on jälleen tulossa. Väritys ja kuvio ovat taas kertakaikkiaan ihanat!


Joisakin kuvissa vilahti mukana myös Lumimarja-maljakko ja ilmeisesti tällaista muutakin lasitavaraa on tulossa. Tavalliseen tapaan valikoimissa on myös kauniita kransseja, lyhtyjä ja kynttilöitä. Uutta keramiikkasarjaa ei ole tulossa, mutta kaikenlaista muuta kivaa on kyllä muuten luvassa tarjottimista valaisimiin ja mattoihin.Toinen kaunis tekstiiliuutuus on Flora, jota saa sekä tummempana ilmeisesti yönsinisenä sekä vaaleampana harmaana versiota. Molemmat vaihtoehdot ovat mielestäni erittäin kauniita ja sopivat hyvin sinne myöhäisemmän syksyn tunnelmaan.


Syksyä taas odotellessa... Näitä on ihana katsella, kun kesä kuitenkin vielä jatkuu. Syksyn väritys on omasta milestäni kuitenkin se kaikkein kaunein eikäsiihen kyllästy koskaan!


Koko kuvasto luettavissa Issuussa. Kaikki kuvat Pentik.

Pentik Syksy 2018

Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti