tiistai 3. heinäkuuta 2018

Sharp Objects

Vajaan viikon päästä aukeaa kuva Wind Gap, Missouriin. Sharp Objects -minisarja alkaa 9.7. HBO Nordicilla ja ainakin ensimmäisen jakson perusteella luvassa on yhtä hieno ja viimeistelty rikossarja kuin True Detectiven ensimmäinen kausi. Tunnelmakin on samantyylinen hidas ja jännitteinen. Ja omalla tavallaan erittäin aito, josta tuntui myös tunne, että tekijät liikkuvat nyt omalla alueellaan. Kiinnostavuutta tuo myös taustalla kuultu Led Zeppelin, joka ei todellakaan anna musiikkiaan kenen tahansa käyttöön. Viime vuosina toki useammin kuin aiemmin, mutta harvinaista iloa silti!

Credit: hbonordic.com

Sharp Objectsin pääosassa on ihananainen Amy Adams, jolla on kyky hallita hyvin erilaisia elokuvia. Sharp Objectsissa hän on Camille Preaker, toimittaja, joka joutuu palaamaan kotikaupunkiinsa tekemään juttua teinitytön murhasta ja samalla tietysti kohdataan menneisyyden haamuja. Tuskin maltan odottaa seuraavia jaksoja, sillä Wind Gap on kuvattu erittäin mielenkiintoisella tavalla. Sharp Objects perustuu Gillian Flynnin samannimiseen kirjaan ja kirjaa ovat todella monet kehuneet. Tässä vaiheessa en voi enää vaihtaa kirjaan, mutta sen aika voi olla joskus toiste!

Credit: hbonordic.com
Credit: hbonordic.com
Sharp Objects -sarjaa on kahdeksan tunnin mittaista jaksoa. Mukavaa, että loppukesään mahtuu monta maanantaita lomankin jälkeen, jota odottaa!Credit: hbonordic.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti