torstai 20. heinäkuuta 2017

Värikästä syksyä Pentikin tyyliin

Ilahduin valtavasti Pentikin tulevan syksyn tarjonnasta. Erityisesti mieleeni oli tekstiilit, joissa on kyllä tänä vuonna tarjolla huikea väritys ja kerta kaikkiaan minun makuuni sopivat kuosit! Ihanat Ruusunmarja ja Vaahtera veivät kyllä sydämeni!


Oranssi-violetti Vaahtera on kyllä niin kaunis, että jotakin siitä pitäisi kotiin saada! Myös Ruusunmarja jatkaa samantyyppisellä värityksellä ja on myös huikaisevan kaunis. Molempia saa kankaina, tyynynpäällisinä, keittiöpyyhkeinä ja kaitaliinana. Ruusunmarjan pakkakangas vaikutti niin ihanalta, että siitä saisi todella hienon pöytäliinan. Vaahteraa haaveilen olohuoneeseen verhoksi, josko sitä uskaltaisi taas kokeilla tauon jälkeen. Beagle on ollut kovin kiinnostunut tästä verhopaikasta, mutta edellinen kokeilu oli jo aiempia huomattavasti pidempi. Tämä kuosi on kyllä ehdottomasti kokeilun arvoinen! Myös kaitaliina vaikutti aivan vastustamattomalle!


Syksyllä myös ihanainen Hortensia verhoutuu oranssiin ja viininpunaiseen. Näitäkin kauniita tekstiilejä saa monenlaisina ja todella hienolle kuosi näyttää näissä syksyn väreissä. Myös keväiset pastellit ovat aivan ihania, mutta kangas saa syysilmeellään aivan uuden ulottuvuuden!


Muilta osin luvassa on Suomi 100 -teeman myötä luontoaiheita sekä Poro- ja Fauna -tekstiileissä kuten myös keramiikassakin. Samalla luontoteemalla jatkaa uutuus Sonettikin, johon inspiraatio on löytynyt Vanamon varsista. Jännä tekstiili sopii varmasti myös modernimpien kuosien ystäville. Olen itse taas aivan hulluna näihin Pentikin kauniisiin värikkäisiin kukka- ja kasvikuoseihin.


Värikäs syksy on siis tulossa! Uutta keramiikkaa on luvassa aika vähän, mutta jouluksi on varmasti tiedossa taas jotain uutta. Meille on kotiin tiedossa remonttisyksy taloyhtiön remontteineen ensi viikosta alkaen, joten kovin innokkasta ei syksyn odotus tänä vuonna ole. Ehkäpä näistä kaunokaisista olisi syystunnelman pelastajiksi kotiin vähän väriä ja iloa tuomaan; ainakin viimeistään lokakuun lopussa, kun remonteista on vapaita!


Kuvat: Pentik. Koko kuvasto luettavissa osoitteessa www.pentik.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti