torstai 24. maaliskuuta 2016

Kesäinen yllätys

Novitan kesälehti ilmestyikin yllättävän aikaisin! Olin jotenkin ajatellut sen ilmestyvän maaliskuun lopussa, mutta lehti tupsahtikin postista kesken kevään kiireisimmän työviikon. Niin se vuosi vaan tässä vierähti ja taas odotellaan vuoden kiinnostavinta numeroa eli syksyn lehteä.


Kesäneuleet pastelleineen ja pitseineen sekä puuvillalankoineen ei ole minun juttuni, mutta yleensä lehdestä löytyy silti jotain kivaa. Ja joka tapauksessa malleja on kiva katsella ihan vaan jo värien ja tekniikkojen vuoksi. Lisäksi on mukavaa, että kesän numerosta löytyy myös ohjeita klassikkolangoille kuten Nallelle ja 7 Veljeksellekin.


Tällä kertaa mukana oli pari mukavaa Miami-neuletta ja kyllähän niitä pitsejä jaksaa toki aina ihailla, mutta tekijäksi en taida niihin kuitenkaan alkaa. Ja aika monta juttua tällä hetkelläkin on puikoilla ja jonossa puikoille. Toivottoman monta... Sen vuoksi on ihan hyväkin, ettei mitään liian innostavaa vähään aikaan löytyisikään!


Sitä parhainta antia tietysti ovat myös pienet ennakkokuvat siitä odotetusta syksyn lehdestä joka ilmestyy 29.7.2016. Kuvasta päätellen Nalle-lankaan on tulossa ihana oranssinen lisäys. Tämä näyttäisi myös vähän sellaiselta murretulta oranssilta tai okralta eikä kovin kirkkaalta. Samaa värimaailmaa on tulossa myös näköjään Isoveli-lankaan, mutta muut kuvan langat vaikuttivat kyllä tutuilta.Myös Siskorusettisukat-kampanja vaikutti mielenkiintoiselta ja varmasti siihen tulee osallistuttua. Sen verran hyvä kohde on kyseessä ja toivottavasti sukista on myös saajilleen iloa! Muutenkin pidän kovasti näistä neulekampanjoista ja hyväntekeväisyyteen liittyvistä kilpailuista, koska monilla neulojilla on niihin varmasti paljon annettavaa!
Uutta ja ihanaa on myös Novitan tilaajille annettava 15 %:n alennus entisen 10 %:n sijaan. Myös postikulut ovat viime aikoina olleet ilmaiset ainakin vähän isommista tilauksista, mikä on aina hyvä asia. Kyllähän jokainen myös pyrkii silloin tilaamaan sillä 30 tai 50 eurolla, joka on toimituskuluttomuuden rajana. Toimituksethan Novitalla ovat todella nopeat ja onhan näitä mahdollisuuksia tullut käytettyä. Tänä vuonna olen kyllä onnistunut rajoittamaan tilailua aika hyvin. Ilokseni olen huomannut, että tuleva lankalauantai on vihdoinkin huomioitu monella lankakauppiaalla. Lankatarjousviestejä on tullut useampia ja myös Novitalla lankalauantaina on hyvä tarjous eli 20 %:n alennus kaikista normaalihintaisista langoista. Hyvä, lisää tällaista! Itse en tällä kertaa varmaan mitään tarvitse, mutta syksyllä sitten! Heinäkuu on täällä ennen kuin huomaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti