maanantai 21. joulukuuta 2020

Novitan kevään 2021 lankatuulia

Tätä on odotettu! Novitan kevään lankakartta löytyy nyt Issuu-palvelusta ja katsetta voi vähitellen näin vuoden pimeimpänä päivänä siirtää kevääseen. Olen syksyisten värien ystävä ja syksyn lankakartasta olen yleensä ollut innostuneempi, mutta tällä kertaa kevät tuo todella monta uutta ihanaa juttua. Olen kyllä aivan innoissani tästä lankakartasta!

 

7 Veljestä perheen lankavalikoimasta vaihtuu viisi väriä. Tähkä ja turve vaikuttavat hienoilta ja kolme muuta uutuutta ovat aamukaste, yrtti ja villiruusu. Ne on nähtävä kaupassa tarkemmin millaisista sävyistä on kysymys. Korpi-lankaan saadaan myös uutuuksia ahomansikka ja maininki. Aivan erityistä innostusta herättää Raita-langan Punamarja; tällaista olen odottanut! Vihdoinkin taas tarjolla on punainen sävytys ja kaikki raitalangat, joissa ei ole mukana valkoista, ovat enemmän kuin tervetulleita. Kaksi muuta uutuutta ovat suolaheinä ja tunturipaju. 

Ihan uusi lanka on 7 Veljestä -vahvuinen Kaksoset, joka on hieman erikoisemman näköinen, mutta voi tietysti olla kaupassa aika hauska lanka. Mielenkiintoista nähdä mitä ideoita siitä keksitään!

 


Nalleen on luvassa yksi uusi väri: heinä. Se vaikuttaa hauskalta kelta-vihreältä ja tuota täytyy kyllä itsekin kokeilla. Nalle Taikaan tulee kaksi uutta väriä: usva ja kukkaketo. Isoveli-lankaan tulee peräti viisi uutta väriä: villiruusu, karhu, juolukka, metsäkuusi sekä tähkä.

 

Kokonaan ihanainen uutuus on tencel- ja merinovillalanka Woolly Wood. Väritkin ovat todella ihanat ja tätä täytyy kyllä kokeilla! Uutuuslanka on myös Cotton Rescue, joka on valmistettu kierrätetystä puuvillasta. Uutuuksia ovat myös merinolangat Novita Merino 4Ply ja Novita Merino DK. Nyt on kyllä paljon mielenkiintoisia uutuuksia! Eikä unohdeta tasaraitaista Muumi-lankaa Muumihahmot, joissa esim. Muumimamma on kyllä aika ihana!

 

 

Louhetar palaa taas ohjelmistoon kesäsukkalankana ja kolmen uuden värin kera. Strömsö-langan väreihin tulee kolme uutta, joista varsinkin malva on aivan valloittava!








Nyt sitten vaan odotellaan lankoja Novitan verkkokauppaan sekä kauppoihin tammikuussa. Toivottavasti ne tulisivat katseltaviksi verkkokauppaan jo näin joulunpyhinä, koska Issuun kuvista ei kaikista saa ihan riittävän tarkkaa käsitystä. Ja sitä paitsi, jokainen on ansainnut tämän vuoden kestäneenä mahdollisimman pian pikkuisen ennakkoannoksen kevättä pienen pienen kevättilauksen muodossa, eikö niin?

Novitan lankakartta löytyy Issuusta kokonaisuudessaan: https://issuu.com/novitaknits/docs/2021_ss_kartta_lowres

Kaikki kuvat: Novita

2 kommenttia:

  1. Kiitos lankakartan jakamisesta! Itsekin olen käyttänyt paljon varsinkin 7 veljestä lankoja kutomisessa. Tuo turve vaikuttaa lupaavalta. Olen myös hieman haaveillut elämäni ensimmäisen merinovilla paidan tekemisestä. Se on uuden vuoden lupaukseni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kaupassa jo turve-lankaa ja se oli aika kiva! Myös moni muu näistä uusista langoista oli tosi nättejä.

      Nyt vain sitten merinovillapaidan kimppuun! Hyvää uutta vuotta!

      Poista