perjantai 15. kesäkuuta 2018

Polaris-sukat

Otin taas langakseni Novitan 7 Veljestä Polariksen ja selailin kansiooni tulostamania ohjeita. Minulle on kyllä tullut Novita-lehti vuosia, mutta usein tulostan ohjeet erikseen, kun otan neuleen mukaan reissuun tai muuta sellaista. Printti kestää kovempaa kohtelua ja on tietysti paljon kevyempi. Kansiostani päädyin kokeilemaan Novitan ohjetta pitkävartisista sukista. No, muitahan en juuri teekään!

Alkuun taas tuumailin, että ohjeessa ollut mallisukka on kivemman näköinen kuin neule tehdä, mutta lisää neuloessa ja kuvion opittua ulkoa, neule alkoi tuntua paremmalta. Loppujen lopuksi palmikkoa oli ihan kiva tehdä! Sen verran on kuitenkin tullut viime aikoina apupuikoilla neulottua, että seuraavaksi on vaihtelun vuoksi kyllä tehtävä jotain muuta!


Lopputulos oli kyllä oikein kaunis ja tämäkin Polaris on erittäin kaunis lanka. Siinä on kyllä mitä kaunemmat sävyt! Tällaisissa sukissa Polaris tuntuu myös olevan parhaimmillaan, kun sukissa on selkeä kuvio, johon Polariksen kirjavuus uppoaa kauniisti. Kivathan näistä tosiaan tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti