keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Pitsisukat Aurorasta

Palasin keväällä viime kesän suosikkisukkani pariin, kun tarvitsin lentomatkalle mukavaa neulottavaa, jossa ei tarvittaisi apupuikkoja. Tein viime kesänä Novitan pitsisukkia useamman parin ja ne ovat olleet suosittuja sukkia lahjoiksi. Pidin itsellänikin yhden parin ja malli on kyllä kiva jalassa. Ja parasta tietysti, se on todella kiva neuloa!



Kaivoin lankavarastosta pari kerää 7 Veljestä Auroran lupiinia matkalle mukaan ja lähes valmiin sukkaparin kanssa reissusta palasin. Valkoista lankaa otin mukaan pienemmissä pätkissä, mutta ilmankin tietysti voisi kokeille. Mielestäni kuitenkin valkoinen raikastaa ja tasapainottaa sukan raidallisuutta, jolloin sukista muodostuu oikein kiva kokonaisuus. Lupiinikin näyttää kerässä vähän sekavalta, mutta näissä sukissa kuitenkin näyttää aivan varmasti parhaat puolensa!


Näitä sukkia oli todella kiva tehdä ja näitä on tulossa kyllä lisää! Tämä on hyvä malli ottaa kesälomareissulle mukaan ja näihin sukkiin voi käyttää näitä pätkävärjättyjä lankoja ilman, että ne näyttäisivät sekavilta. Päinvastoin, näissä sukissa ne oikein pääsevät oikeuksiinsa!


2 kommenttia:

  1. Joo, olen tehnyt tällä mallilla kahdet vaikos kolmet sukat vuonna 2011. Kun talvinumero 2011 ilmestyi heinäkuussa, tein heti ensimmäiset kovilla helteillä. :D
    http://arkisto.novitaknits.com/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=93598

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasit varmaan, että ihan sama ohje vuodelta 2011 tälle langalle.

      https://www.novitaknits.com/fi/fi/node/27726/instructions

      Poista