tiistai 14. kesäkuuta 2016

Polaris = rahanmenoa

Etäpäivän yllätyksenä postilaatikosta tupsahti Novitan lahjalehti. Kiva yllätys muistaa meitä neulojia! Ehdottomasti parasta antia oli pieni syksyn uutuuslankojen teaseri takasivuilla. Voi apua, miten ihania lankoja oikeasti onkaan taas tulossa!


Itse syksyn lankakartta on luvattu julkaista 30.6. ja sitä kuumeisesti nyt sitten odotellaan. Uudet langat on luvattu Novitan verkkokauppaan 25.7. ja uusi lehtikin tulee 29.7. Syksyn langat on parhaita ja kyllä nyt taas meitä hemmotellaan. Ainakin uusi 7 Veljestä Polaris on aivan huikean kiinnostava ja siinä näyttäisi olevan pari aivan ehdotonta pakko-ostoslankaa. Ainakin violettipainotteista sekä ruskan väreissä hehkuvaa Polarista on ainakin pakko saada! Violetti näyttäisi aika samanlaiselta kuin aikoinaan myynnissä ollut Raita-lanka, jota en silloin tullut hankkineeksi. Nyt ei auta kuin korjata tilanne!


Tulossa on myös Duo ja Kajo, joista saamme varmaan lisätietoja sitten myöhemmin. Novitan kesä-lehdessä mukana olleessa kuvassa on myös Nallesta ihanaa oranssia ja aivan mahtava Suomen lipun sininen on jo tullut myyntiinkin. Se on mielestäni mahtava idea Suomen juhlavuodelle ja on ehdottomasti hankintalistallani. Ja mitähän kaikkea muuta on tässä vielä tulossa... Oijoi, miten näitä kaikkia jaksaa mitenkään odottaa!


3 kommenttia:

 1. Itse olen päättänyt etten osta yhtään 7 veljestä-lankaa vaan ainoastaan Nallea, Joki-lankaa ja Suomivillaa, joten minun on vaikea katsella tulevia lankakarttoja. Yhtä väriä jäin kaipaamaan syksyltä 2011, kun neuloin yhdet sukat yhdellä värillä, vaikka ohjeessa on juuri se purppura-liila -raitakerä, jota en ole koskaan ostanut. Varmaan samaa kerää kaipaat ja tuo Polaris-kerän väri on samantapainen, mutta tuossa näkyy olevan myös mustaa. En ymmärrä vieläkään, miksen ostanut joitakin värejä, jotka ovat mieleeni. Jälkeenpäin aina harmittaa. Tuota terranväristä Nallea pitää ostaa talteen, varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusin lankakartta tuli tänään ja kurkkasin samantien. Siitä Polaris-kerästä. Ei siinä ollutkaan musta vaan tummansinistä ja tuollaisia väriläiskiä tulisi mm. sukkiin. Miltähän näyttäisi puserossa tai takissa, hmmm.

   Poista
  2. Juuri tuota Raita-lankaa kaipailen. En tajunnut silloin ostaa sitä! Välillä kyllä itsekin ihmettelen kuinka ihmeessä on joitakin lankoja voinut päästää ohi. Nyt täytyy kyllä korjata Polariksella tuo vahinko! Lankakartta ei kyllä anna Polarikselle oikeutta, joten innolla odottelen keriä kauppoihin!

   Poista