torstai 30. kesäkuuta 2016

Lankoja, lankoja - Autumn is coming...

Kyllä on kivoja lankoja taas tulossa; onneksi ei liikaa, mutta sopivasti! Mukavia yllätyksiä oli myös säilyvissä langoissa, joten ihan kaikkea ei tosiaankaan kannata ja tarvitse hamstrata tässä kesän mittaan. Ja hyvä niin...

Kokonaan uusia lankoja oli taas useita: Baby Wool, Venla, Duo, Kajo sekä Nordic Wool Flow. Sekä tietysti hehkuttamani 7 Veljestä Polaris. Lankakartta ei anna niille oikeutta, mutta teaser-mainoksessa lankojen kerien kuvat olivat kyllä aivan huikeita. Innolla odotan, että pääsen näkemään (ja ostamaan) niitä livenä! Erityisesti luumu-oranssi sekä liila-pinkki-tummansininen vaikuttavan aivan upeilta. Muuta uudet langat on käytävä kaupassa katsomassa millaisia käytännössä ovat. Oikein mukava juttu oli se, että Alpaca Wool ja Suomivilla säilyvät valikoimissa. Suomivillasta tehty viltti on ollut meillä kotona suuri suosikki koko perheen (koirankin) kesken ja toisellekin saattaisi olla tarvetta. Polariksen lisäksi 7 Veljestä -perheessä jatkaa Raita, Polkka ja se tavis; Viidakko-lanka siis poistuu valikoimista. Raitaan ja Polkkaan tulee pari uutta väriä, jotka eivät ainakaan näiden kuvien perusteella sävähdytä minua, mutta mistä sitä koskaan tietää! 7 Veljekseen tulee uutena hunaja sekä tumma viininpunainen; viime vuonna ilmestynyt viininpunainen siis poistuu. Ihmettelen kyllä mikä tumma viininpunainen oikeastaan on, sillä edellinenkin oli todella tumma. Toinen poistuva väri on ainakin tumma violetti, mutta muuten värivalikoima on mielestäni aika kattava. Ja Raidassakin säilyy ihana kanerva-vihreä-sinappi!

Myös ihanainen Joki-lanka säilyy valikoimissa. Jos saisin valita, nämä sävyt ottaisin myös Nalleen ja 7 Veljestä -perheeseen. Isoveli-langassa on myös kiva kokonaisuus, mutta siitä en ole vielä koskaan tehnyt mitään. Joki-lankoihin uutuutena tulee vihreä, puolukka sekä vaalean ruskea - tumman ruskea sekä pinkki viininpunainen. Kyllä täytyy varmaan tästä langasta taas keksiä jotain uutta!Ja sitten on tämä Nalle. Garden jatkaa sellaisenaan, mutta Taika-langasta uusiutuu pari väriä. Uusina tulevat sininen ja pinkki, joista varsinkin sininen voisi toimia tosi hyvin sukkaprojekteissa, joita olen viime aikoina tehnyt. Taika-valikoimasta poistuu jäätelö sekä sininen-luonnonvalkoinen. Itse Nalleen on tulossa ihana oranssi kettu sekä myös tummanvihreä. Valikoimasta poistuu ainakin tumma kanerva, jota kyllä ihmettelen. Värihän oli aivan ihana. Mutta näillä mennään ja sitä on tullut jo hamstrattua varastoon, kun näitä poistuvia alettiin alennuksessa myydä. 7 Veljestä viininpunaista täytyy varmaan hankkia pari kerää, mutta muuten varmaan uusilla langoilla selvitään hyvin ensi keväälle!Myös puuvillalankoja pysyy valikoimissa, mutta ne eivät oikein ole minun juttuni. Nyt sitten vaan odotellaan, että langat ilmestyvät kauppoihin ja ne näkee siinä sitten oikein kunnolla. Yleisesti ottaen oikein mukavalta syksyltä vaikuttaa! Lankakartta on kokonaisuudessaan nähtävissä Novitan sivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti