torstai 25. lokakuuta 2012

Loppusyksyn herkkupalat Yleltä

Joulukuu tuo mukaan Ylen TV1:ltä Jimmy McGovernin luoman Accused-sarjan (Seinää vasten) toisen kauden. Toinen kausi alkaa 9.12. ja tällä hetkellähän voi seurata ensimmäistä kautta uusintana, jos on sen missannut. Pidän valtavasti Jimmy McGovernin sarjoista; aina Fitzistä (Cracker) Järviin (The Lakes) ja Katuun (The Street). Accused ei petä, vaan on ihan yhtä koukuttava kuin kaikki muutkin edellä mainitut.

Toinen kausi tuo mukanaan Sean Beanin (en edes aloita aiheesta, terveisin nimimerkki fani vuodesta 1995). Bean on pääosassa jaksossa Tracie's Story. Nyt kysymys kuuluukin; elääkö Bean jakson loppuun?Toinen suosikkini palaa jo 6.11.2012, kun Downton Abbeystä alkaa kolmas kausi TV1:llä. Tällä hetkellä voi seurata toisen kauden uusintoja.Lisäksi jo ensi viikolla (sunnuntaina 4.11.2012) palaa kakkoselle toisen kauden merkeissä HBO:n Boardwalk Empire. Olen toisen kauden jo nähnyt ja se jatkuu kyllä yhtä hyvänä kuin ensimmäinen. Kolmas kausi on juuri meneillään Amerikassa ja lisää on tulossa: neljännestä kaudesta on tullut jo vahvistus HBO:lta.4 kommenttia:

 1. Ja herra Beanhan eli jakson loppuun, kuten nyt kaikki tiedämme. Kirjoitin tänään omassa blogissani tästä Seinää vasten -sarjasta, minkä innostamana tein illan myöhäiseksi päätteeksi Google-haun, josko löytäisin esimerkiksi juuri tämän kirjoituksesi.

  VastaaPoista
 2. Kyllä, näin kävi tällä kertaa! Itsekin katsoin vasta nyt eilen ja toissapäivänä koko kauden putkeen. Beanistä onkin tulossa lisää juttua lähipäivinä. Olen muuten käynyt aiemminkin lukemassa blogiasi; hyviä juttuja!

  VastaaPoista
 3. Ja koska herra Bean ennen viikonloppua oli minulle pelkkä nimi nimien joukossa, minulle selvisi vasta muutama minuutti sitten, tänne tullessani, miksi sinä - monen muun ohella - kannat huolta herra Beanin hyvinvoinnista.

  Hienoa, että olet tukenut jatkuvan konkurssiuhan alla olevaa blogiani käymällä siellä! Suorituksesi tekee vielä monin verroin urhoollisemmaksi se, että jopa suostut julkisesti tunnustamaan käyntisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen hyvin huolissani Beanin hyvinvoinnista, koska hän kohtaa pääsääntöisesti kaikissa rooleissaan hyvin kivuliaan lopun.

   Voin todellakin julkisesti tunnustaa käyntini ja uskaltautunen vierailla vielä uudelleenkin.

   Poista