perjantai 6. tammikuuta 2017

Omenankukkia

Omenankukkia on luvassa keväällä Pentikiltä. Taas on Lasse Kovanen suunnitellut todella kauniin kuosin. Jouluna oli Amaryllis ja sitten on ollut Omenapuuta, joten tavattoman kaunis linja jatkuu. Omenankukka on ihana keväinen kuosi; eikä liian pastellinen!

Omenankukkia on tulossa monena erilaisena tekstiilinä pöytäliinasta tyynynpäälliseen ja keittiötekstiileihin. Tulossa on myös taas perinteinen kaunis puutarjotin sekä myös aiheeseen sopivaa studiokeramiikkaa. Omenankukka jatkaa Pentikin viime vuosilta tuttua akvarelli-linjaa ja ainakin minusta se on todella kaunis! Kyllähän tässä tulee todellakin kevättä ikävä!


Keramiikkapuolelta ei uutuuksia keväälle ole kovin paljon luvassa, mutta pääsiäistuotteissa oli kivoja pääsiäismunia sekä mununkuoria muistuttavia kulhoja. Minulla ei olekaan mitään pääsiäiseen sopivaa keramiikkaa, mutta ehkäpä tuollaiselle kulholle voisi löytyä sijaa, kunhan näen kaikki värivaihtoehdot. Kuvastossa oli kuvissa keltainen ja vihreä, mutta ihan valkoinenkin kävisi!


Alennusmyynnit ovat Pentikin myymälöissä yleensä lyhyitä myymälöiden koon vuoksi, joten uutuuksia alkaa varmaankin olla jo esillä. Täytyypä taas poiketa kurkistelemaan; näin kevättä odotellessa! Koko kuvasto on nähtävillä osoitteessa www.pentik.fi.


Kaikki kuvat: Pentik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti