maanantai 12. marraskuuta 2012

Maikkarin kevättä

Maikkarin kevätkauden alun mielenkiintoisin uutuus on odotettu Homeland (Isänmaan puolesta). Sarja alkaa 6.1.2013.Muita erityisen innostavia uutuuksia ei mielestäni ohjelmaluettelossa näkynyt paitsi tietysti muuta mukavaa hömppää: Pientä pintaremonttia (7.2.2013 alkaen) MTV3:lta ja AVA:lta taas uusi sarja Kotia kohti (25.3.2013 alkaen) ja T.i.l.a.:n uusinnat (18.12.2013 alkaen).

Kotia kohti: Uuden asunnon osto on toisinaan stressaavaa ja aikaa vievää. Uudessa lifestyle-ohjelmassa kiinteistövälittäjä Mira Kasslin ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen esittelevät kohdehenkilöille 3 kohdetta perustuen heidän toiveisiinsa ja budjettiin. Kun asuntokauppoihin päädytään, Mira auttaa niin raha- kuin kiinteistövälitysasioissakin. Tea-Mariia kartoittaa vanhasta asunnosta huonekalut jotka siirtyvät uuteen ja suunnittelee niitä, ja uusia kalusteita hyödyntäen nautinnollisen sisustussuunnitelman uuteen asuntoon. Lähde: MTV3


Lisäksi AVA-kanavalla uusitaan Glee alusta alkaen. Suosikkijaksoni Rocky Horror Glee Show näytetään 16.2.2012. Muutenkin suosittelen sarjaa lämpimästi, jos sen on onnistunut missaamaan. Tällä hetkellä Subilla pyörivä kolmas kausi ei ole toistaiseksi ollut ihan samaa luokkaa kuin kaksi ensimmäistä, mutta ne olivatkin aivan huikeita. Täyttä hömppää, mutta hyvää sellaista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti